Algemene Voorwaarden

 • De betaling dient als volgt te geschieden;
  Groepsboekingen voor 3 of meer personen dienen voor uit betaald te worden via ideal of overboeking.
 • (als wij merken dat u contant heeft geselecteerd met meer dan 3 personen dan zullen wij de boeking niet goed keuren/een factuur sturen waarmee u opnieuw kan betalen)
 • Indien u onverhoopt na boeking toch moet afzeggen zijn de regels als volgt:
 • Tot twee weken van te voren mag u kosteloos afzeggen, u krijgt uw betaling terug gestort of er wordt een nieuwe datum bepaald.
  Hierna bent u verplicht 50% van de kosten te betalen, d.w.z. mochten er bijvoorbeeld twee personen niet mee gaan dient u hiervoor toch 50 % van de kosten te betalen.
  Indien er personen waarvoor geboekt is niet aanwezig zijn op de dag zelf, en niet tijdig hebben geanuleert worden hier de volle kosten voor gerekent!
  Mocht het door slechte weersomstandigheden niet mogelijk zijn om uit te varen zal ik dit zo spoedig mogelijk van te voren mededelen. Wij storten dan direct uw betaling terug of er wordt een nieuwe datum bepaald.
  Het kan echter altijd zo zijn dat de weersverwachting niet klopt met de werkelijkheid op zee, of dat het weer omslaat. Mocht ik het niet veilig vinden om uit te varen behoud ik mij het recht om op het laatste moment de vistrip te cancelen. Vaak wordt niet begrepen dat als het in het binnenland mooi weer is er toch niet uitgevaren kan worden, dit heeft echter niet alleen te maken met de wind maar ook met golfhoogte. Het moet wel prettig vissen zijn anders is de lol er snel af.
 • Zorgt u a.u.b. dat wij een juist telefoonnummer van u hebben waar u bereikbaar op bent.
  Wordt u niet gebeld neem dan altijd zelf contact op om te voorkomen dat u voor niets op de kade staat!
  N.B. Bij vissen op zee bent u verplicht uw legitimatiebewijs bij u te hebben.
  Wij wensen u alvast een mooie visdag toe!
  Freedom Zeevissen
 • Ik ga akkoord met het geven van mijn persoonlijke gegevens zoals emailadres en woonadres. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze niet aan derden verstrekken. Uw gegevens worden na de visdag uit ons systeem gehaald. (behalve als u een account heeft aangemaakt!)